Tom

I alt: 0,00 kr.

Compagniet

Go' vin – en smagssag

Champagnemiddag med Philippe Secondé på Restaurationen

Fredag d. 19. juni, 2020. Kl. 18:30.

Det er altid en kæmpe fornøjelse når Philippe kommer til Danmark, billedet ovenfor er dog nogle år gammelt, men selv om vi begge er blevet ældre, så viser det virkelig det helt fantastiske "brødre"- forhold vi har...

Billdet er taget på R Vinbar af en af Danamrks bedste fotografer, Anders Hviid fra Hviid Photography - Tak Anders!!!

 

Bo Jacobsen kender også både Philippe, og især hans champagner virkelig godt og derfor har Lisbeth og Bo kreeret den mest fantastiske menu til at akkompagnere Barnaut champagnerne:

 

Menu & Vine

Velkomstdrink serveret med tre slags appetizers:

Blanc de Blancs Brut NV

Østers og sommer torsk i marinade med kærnemælk og nye persillerødder

hertil Brut Nature NV Grand Cru

Hornfisk med varm salat af nye danske kartofler og kørvel fumét

hertil Grande Reserve Brut Grand Cru

Hvide asparges i hollandaise med caviar, porer confit og purløg

hertil Millésime 2009 Brut Grand Cru

Jomfruhummer crebinet med ærter, hovedsalat og bisque med olivenolie

hertil Authéntique Rosé NV Brut Brut Grand Cru

Poularde fra Pilegården:

Steget bryst med indmad og skaloteløg under skindet

Stuvede lår i tærte med sommersvampe og estragon

hertil Blanc de Noirs Brut NV Brut Grand Cru

Jordbærfrugt is, jordbær i myntesirup og jordbærflan

hertil Cuvée Douceur Sec NV Brut Brut Grand Cru

Kaffe eller the med Lisbeths petit fours

Kuvertpris: kr. 1.595,00

 

Reservation foregår til Helge på tel. 23 43 67 89 eller på e-mail: helge@compagniet.dk

KOM FRISK!