Tom

I alt: 0,00 kr.

Compagniet

Go' vin – en smagssag

Compagniets 20-års Jubilæums-Galla-Middag

Lørdag d. 27. oktober, 2018. Kl. 19.30 - 24.00.

Arrangementet foregår i Selskabslokalerne hos "Music House", Refshalevej 203A, 1432 København K.

Som nævnt mange gange tidligere planlægger vi den helt store "Main Event" ifbm. Compagniets 20 års Jubilæum lørdag den 27. oktober, hvor syv kokke kommer og laver Gallamiddagen sammen. Der kommer også en række af de allertungeste sommeliers og tjenere (listen er ikke færdig endnu!) og 'kører salen'. Ligesom "The Magnum Five" kommer og spiller loungemusik under middagen.

Derudover kommer der 8 vinmagere, som hver især vil præsentere en af deres vine til en af retterne.

Menuen og vinene, samt prisen for hele herligheden er nu fastlagt og du kan se den her nedenfor:

 
”20-års jubilæums-galla-middagen…”

Menu & vine

Appetizers fra alle kokkene
Millesime 2009 Brut ● Champagne Grand Cru ● Champagne Barnaut i Bouzy præsenteret af Philippe Secondé.

Saltet, let bagt torsk med østers vinaigrette og brøndkarse
(en god start på menuen med en klassiker fra Nikolaj og Mikkel)
Nikolaj Kirk & Mikkel Maarbjerg fra KIRK+MAARBJERG
Verdejo 2017 ● Castillo Monte La Reina i Toro præsenteret af Carolina Inaraja

Laks med jomfruhummer/svampe étuvée
(en af mine livretter hos Lisbeth & Bo…)
Bo Jacobsen fra Restaurationen
Chablis Grand Cru Les Clos 2015 ● Domaine Alain Geoffroy i Chablis præsenteret af Pascal Sailley
 
”Det næst-bedste grønt fra MULD!”
(”det bedste spiser vi selv!” – citat Jens)
Jens Vestergaard Jensen fra MULD
Chambolle Musigny 1er Cru Les Sentiers 2014 ● Domaine Marchand Frères i Bourgogne præsenteret af Denis Marchand
 
Tatar af krogmodnet oksehøjreb
(”fermenteret strandløgsblomst, sprød surdej, estragon, sure rødbeder, ribs & aspargeskartofler” – citat Peter)
Peter Møller fra Restaurant Moehr
Chaveyron ”1422” 2014 ● Domaine Saladin i Saint Marcel d’Ardeche præsenteret af Marie-Laurence Saladin 
 
‘Vagtel’ med morkler & røget gris
(…eller i hvert fald en lille fugl!” – citat Simon)
Simon Ebdrup Madsen fra Restaurant Mêlée
Barbera d’Alba Valletta 2015 Magnum ● Claudio Alario i Piemonte præsenteret af Matteo Alario
 

Braisseret grisenakke med go’ sovs
(den gamle grisehandlers livret fra Nikolaj og Mikkel)
Nikolaj Kirk og Mikkel Maarbjerg fra KIRK+MAARBJERG
Reserva 2014 Magnum ● Bodegas Carmelo Rodero I Ribera del Duero præsenteret af Maria Rodero
 
Æble, karamel, kanel, is…
(Danmarks bedste dessertkok (i mine øjne) matcher den bedste dessertvin)
Lisbeth Jacobsen fra Restaurationen
Rivesaltes Ambré 2002 ‘15/10’ VDN ● Domaine  La Casenove i Roussillon præsenteret af Etienne Montès
 

Kuvertpris: kr. 1.895,00

 

Bookingen er åben hos Helge på tel. 23 43 67 89 eller per e-mail til helge@compagniet.dk og foregår efter ’først-til-mølle’ princippet…


PS! Der er 150 pladser, der nu er UDSOLGT - venteliste oprettet!