Tom

I alt: 0,00 kr.

Compagniet

Go' vin – en smagssag

David & Peter i Tipi'en!

Lørdag d. 1. juni, 2019. Kl. 18.00.

I 2019 holder vi for fjerde gang traditionen i hævd, og inviterer et par rigtig dygtige kokke til Rødvig, for at lave mad på den store grill på pladsen udenfor Tipi'en i Rødvig Ferieby.

Og jeg kan med stolthed 'breake' nyheden om, at i år bliver det et kokketeam bestående af :

David Johansen 



David er kendt for bl.a.:

  • 9 Michelin stjerner på Kokkeriet.
  • Kok på bl.a. Kong Hans og Prémise/AOC.
  • Dommer i Masterchef på TV3.
  • Cecilie og Madklubben på TV2.
  • Køkken og grilltjansen på TV2.
  • Udgivet verdens bedste kogebog med Kokkeriet,
  • I dag gastronomisk chef hos Løgismose.

og

Peter Møller

 

Peter er kendt for bl.a.:

  • Køkkenchef og medindehaver af Restaurant Moehr i Roskilde sidden 2015.
  • Tidligere Sous-chef på Frederiksminde i Præstø fra 2012 - 2015.
  • Kok på Skovshoved Hotel 2010 - 2012.
  • Tartar serveringen til Compagniets 20-års jubilæumsmiddag
  • (og som mange mente var den bedste tartar, de nogensinde havde smagt!)

Menu og vine

Snacks

Grand Reserve Brut NV - Champagne Grand Cru fra Champagne Barnaut i Bouzy, Champagne

Saltet kammusling, grillet hvide asparges & vilde urter

Muscat d'Eguisheim 2015 fra Familien Mann i Eguisheim, Alsace

Små biodynamiske grillede spidskål, urte aromat, blomster & tørret pighvar rogn
Côteaux de Bourguignon Rosé 2017 Cuvée Béatrice fra Domaine Marchand Frères i Gevrey-Chambertin, Bourgogne

 

Grillet okse i nordisk BBQ-marinade med

Spæde kålskud fra Søren Wiuff, hengemte- og fermenterede skud & solsikke

Små gulerødder med top i aromatisk emulsion

Lune nye danske kartofler i løvstikke, persille, skalotteløg & citron

Luftig ægte sauce med brunet smør og æble eddike

Grillet fladbrød med urter

Vendimia Seleccionada 2006 fra Castillo de Monte La Reina i Zamora, Toro.
 

Rabarber, citrongræs, jernurt & kefir. Fed cremefraiche & iskold boullion af rabarber
Hertil Clos Basté Doux 2016 fra Domaine Clos Basté i Madiran, Gascogne. 

Kuvertpris: kr. 995,00 for mad og vin

NB! Som du jo nok ved er dette års Tipi-arrangement 2019 allerede UDSOLGT (faktisk siden vi afholdt det sidste arrangement i maj 2018!). Jeg har oprettet en venteliste, som du kan komme på, hvis det har interesse?

Alternativt kan du omme på venteliste til Tipi-arrangementet i 2020, der afholdes lørdag den 23. maj 2020, og her er der også UDSOLGT men ikke så mange på venteliste endnu!!!

Tilmeldingen både til ventelisten til i år og til arrangementet næste år forgår enten per telefon til Helge på tel. 23 43 67 89, eller per e-mail til Helge på: helge@compagniet.dk