Tom

I alt: 0,00 kr.

Compagniet

Go' vin – en smagssag

En eventyrlig aften med Vinentertaineren version 2.0

Lørdag d. 14. september, 2019. Kl. 18:30.

Jeg er gået dybt i kælderen hos Compagniet, og har samtidig spurgt en række af mine gode vinmagere om de kunne levere nogle ekseptionelle flasker fra deres 'private reserve' - dette har udmyntet sig i en række eventyrlige vine, som du kan se nedenfor.

Til disse vine vil Kong Hans Teamet dels udvælge nogle signatur retter, dels kreere nogle unikke, men klassiske retter, som vil udgøre den eventyrlige menu!
Nedenfor kan du se menuen beskrevet ved hovedelementet i retten (også på latin så der ikke er nogen der er i tvivl). Når vi kommer tættere på september vil menuen blive beskrevet mere detaljeret.

 

Menu & vine

 

Kong Hans Snack(Snachus)
Cuvée Edmond 2009 Brut ● Champagne Barnaut i Bouzy

Kong Hans Jomfruhummer (Nephrops nervegicus)
Riesling Pfersigsberg Grand Cru 1998 ● Familien Mann i Eguisheim

Kong Hans Pighvar (Scophtalmus maximus)
Millesime 2000 Brut (dégorge 2019) ● Champagne Barnaut i Bouzy

Kong Hans Kalvebrissel (Thymus)
Château Les Ormes Sorbet 1982 Jéreboam ● Familien Boivert i Couqueques

Kong Hans Vagtel (Coturnix coturnix)
Charmes Chambertin Grand Cru 2014 ● Familien Marchand i Gevrey-Chambertin

Kong Hans Sashi-mørbrad (Sashi musculus psoas major)
Cuvée Inaraja 2010 ● Familien Inaraja i Toro

Kong Hans Fersken (Prunus persica)
Muscat 2016 Sélection de Grains Nobles ● Familien Mann i Eguisheim

Kong Hans Petit fours (Petit quattuor)
Kaffe ● The

Kuvertpris: kr. 3.295,00

For at tilmelde dig til en af de eventyrlige aftener på Kong Hans Kælder så ring til Helge fra Compagniet på tel. 23 43 67 89 eller skriv en e-mail på: helge@compagniet.dk

NB! Stærkt begrænset antal pladser, tilmelding efter først-i-kælderen-princippet!