Tom

I alt: 0,00 kr.

Compagniet

Go' vin – en smagssag

Gourmet Grill i Tipi'en

Lørdag d. 23. maj, 2020. Kl. 18:00.

For femte gang afholder vi en gastronomisk aften i Tipi'en i Rødvig Ferieby hos Mette og Claus Høgenhaug.

Det er uden sammenligning det mest efterspurgte arrangement som Compagniet afholder, og jeg kan kun sige at det skal opleves.

Stemningen i Tipien er unik, maden lavet på de store grill'er udenfor tipi'en er fantastisk, og vinene smager altid lidt bedre her!

I år er det mine gode venner og kokke, Peter Møller og Henrik Ravnemose, der laver maden.

Både Henrik og Peter har tidligere lavet mad i Tipi'en, bare ikke sammen. De har kreeret en fuldstændig fantastisk menu som du kan se nedenfor, og til denne har jeg sat nogle af mine mest drikbare vine:

 

Menu og vine

Snacks

Grand Reserve Brut NV - Champagne Grand Cru Magnum fra Champagne Barnaut i Bouzy, Champagne

Grillede asparges fra Lammefjorden med vinaigrette af grillet citron

Vitatge Viehl 2011 fra Domaine Clos Lapeyre i Juracon, Gascogne

"Spansk" carpaccio af marineret og grillet "Jersie" højreb

Roble 2015 Magnum fra Castillo de Monte La Reina i Zamora, Toro

Grillet skinke af Frilandsgris med grillet spidskål, nye kartofler og løvstikke béarnaise

Barbera d'Alba Valletta 2016 Magnum fra Matteo & Claudio Alario i Diano d'Alba, Piemonte.

Trifli på grillede rabarber med yougurthis

Pinot Gris Letzenberg 2011 fra Domaine Jean-Louis & Fabienne Mann i Eguisheim, Alsace. 
 

Kuvertpris: kr. 995,00

Reservation direkte til Helge hos Compagniet på Tlf. 23 43 67 89 eller på e-mail: helge@compagniet.dk