Tom

I alt: 0,00 kr.

Compagniet

Go' vin – en smagssag

Julehygge med Vinentertaineren på Restaurationen

Lørdag d. 17. november, 2018. Kl. 18.30.

Traditionen tro har jeg fået lov til at vælge fem retter fra Restaurationens Julemenu og til disse har jeg udvalgt fem dejlige vine fra Compagniets kældre.

Vi starter dog det hel ud med tre slags appetizers og go' champagne fra Philippe Secondé fra Champagne Barnaut.

 

Menu & Vine

Velkomstdrink serveret med tre slags appetizers:

Blanc de Blancs Brut NV – Champagne Barnaut, Bouzy

 

Røget laks fra ”Hindsholm” røgeri. Selleripuré med røget salt, æblekompot, rogn og dild

hertil Pinot Gris Eichberg Grand Cru 2013 fra Familien Mann I  Eguisheim I Alsace

 

Hummerbouillon med jomfruhummer, champignon, brødkrumme og karse

hertil traditionen tro dette års ”juleblinder” – gæt hvilken helt ufattelig dejlig vin Helge har fundet frem fra de dybe kældre hos Compagniet…

 

Stegt fasanbryst i crémesauce med rosmarin, ”raviolo” med rillette og glaserede skorzonerrødder med ahornsirup og sort peber

hertil Cerviolo Rosso 2010 fra San Fabiano Calcinaia I Castellino in Chianti I Toscana

 

Helstegt svineskank, demi glace, braisserede jordskokker og skalotteløg, bacon, croutoner og persille

hertil Cuvée Inaraja 2010 fra Castillo de Monte La Reina i Toro  

 

Honningkage med nougatcreme og syltede abrikoser

hertil Clos Basté Doux 2016 fra Domaine Clos Basté I Pacherenc du Vic Bihl I Gascogne  

 

Kuvertpris: kr. 1.195,00 for mad & vin

(The, kaffe, petitfours og avecs kan tilkøbes på aftenen)

 

Reservation foregår til Helge på tel. 23 43 67 89 eller på e-mail: helge@compagniet.dk