Tom

I alt: 0,00 kr.

Compagniet

Go' vin – en smagssag

Julehygge med Vinentertaineren på Restaurationen!

Lørdag d. 16. november, 2019. Kl. 18.30.

Som sædvanlig bliver den detaljerede menu og vinene offentlig gjort i løbet af september 2019, når Lisbeth og Bo har fastlagt deres julemenu, hvor jeg som sædvanlig får lov til at udvælge fem retter. Vi starter som altid ud med bobler og snacks...

Menu & Vine

Velkomstdrink serveret med tre slags appetizers:

Selection Brut Nature NV Grand Cru – Champagne Barnaut, Bouzy.

Torsk “Sylte” med østers, jordskokpuré, chips og purløg

hertil Silice 2016 fra Domaine Les Eminades i Saint Chinian i Languedoc.

Fyldt rosmarin pandekage med jomfruhummer, svampe og skorzornerrødder glaseret med hollandaise

hertil Riesling Altengarten 2017 fra Familien Mann i Eguisheim i Alsace.

Stegt vildand, dolmer med braiseret lår og savoykål, vin-pebercremesauce

hertil traditionen tro dette års ”juleblinder” – gæt hvilken helt ufattelig dejlig vin Helge har fundet frem fra de dybe kældre hos Compagniet…

Helstegt svineskank med sprød svær, Madeirasauce, porrer og kartoffel gratineret med Tilia Mondo

hertil Reserva 2014 fra Bodegas Carmelo Rodero i Ribera del Duero.  

Appelsinfromage, citrussalat, hvid chokolade og florentiner

hertil Saussignac Doux 1998 fra Château Le Payral i Razac de Saussignac i Bergerac.

 

Prisen bliver igen i år:

kr. 1.195,00 per kuvert for mad og vine.

(The, kaffe, petitfours og avecs kan tilkøbes på aftenen)

Bookingen er åben og foregår til Helge på tel. 23 43 67 879 eller per e-mail til : helge@compagniet.dk

Bookingen foregår efter først-til-mølle princippet!

OBS! Der et pt 10 pladser tilbage!
 

Glædelig Jul!