Tom

I alt: 0,00 kr.

Compagniet

Go' vin – en smagssag

Julehygge med Vinentertaineren på Restaurationen - 10 pladser tilbage!

Lørdag d. 18. november, 2017. Kl. 18:30.

Kom til det traditionsrige julearrangement i Restaurationens Selskabslokale i Møntergade i København.

Når Lisbeth og Bo har lavet deres julemenu på Restaurationen, får jeg lov til at vælge fem retter og sætte nogle dejlige vine, fra Compagniets sortiment, til. Men allerførst får du appetizers med grand cru rosé-champagne fra Barnaut til.

Undervejs fortæller jeg vinøse anekdoter...

Menu & Vine

Velkomstdrink serveret med appetizers:

Rosé Authéntique Brut NV – Champagne Grand Cru – Champagne Barnaut, Bouzy

Røget laks fra Hindsholm røgeri, rogn, kartoffel créme, marinerede kartofler, æg, dild og surbrød

hertil Bergerac Sec “Petite Fugue” 2015 fra Château Le Payral i Bergerac

Østerssuppe med persille, østers i ravioli og persillerødder

hertil traditionen tro dette års ”juleblinder” – gæt hvilken helt ufattelig dejlig vin Helge har fundet frem fra de kældrene hos Compagniet…

Hummertærte med svampe, syltede asparges, grønkål og løvstikke

hertil Morey Saint Denis 1er Cru 2013 ”Les Millandes” fra Domaine Marchand Frères i Gevrey-Chambertin

Helstegt svineskank, Madeirasauce, braisseret kartoffel gratineret med mos og ost, farseret julesalat

hertil Vendemia Seleccionada 2006 fra Castillo de Monte La Reina i Toro  

Bagt valnøddekage af årets nødder, valnøddefromage og pærer i citron

hertil Rivesaltes Ambré 2002 ”15/10” VDN fra Domaine La Casenovei Roussillon  

 

Prisen er kr. 1.195 per kuvert for mad og vine.

Denne lørdag den 18. november er der 10 pladser tilbage - jeg vil dog oprette en venteliste, hvis der bliver udsolgt, som du herefter kan komme på. Der er jo et stykke tid til arrangementet og derfor kan der jo indløbe afbookninger, til din fordel! 

 

Bookingen foregår til Helge hos Compagniet på tel. 23 43 67 89 eller per e-mail: helge@compagniet.dk