Tom

I alt: 0,00 kr.

Compagniet

Go' vin – en smagssag

Winemakers Dinner med Sébastien MANN på Restaurant Mêlée

Fredag d. 9. marts, 2018. Kl. 18:30.

Alsace vinmageren Sébastien MANN fra Domaine Jean-Louis & Fabienne MANN i Eguisheim, kommer til Danmark for første gang, for at præsentere sine vine.

Vi afholder Winemakers Dinner på mit favorit Brasserie i København, Mêlée, hvor køkkenchef og med-indehaver Simon Ebdrup Madsen har kreeret en super fem-retters menu til Sébastien's dejlige vine.

Menu & Vine

Aperitif 

Crémant d’Alsace Extra Brut 2012

Stenbiderrogn Classique

 Sylvaner Vieilles Vignes 2013

Kammusling med blomkål, brunet smør, soya og ingefær

Gewurztraminer Steinweg 2015

Sprængt poussin med choucroute og røget pølse

Riesling Pfersigsberg Grand Cru 2012

Helstegt kalveskank, saltbagt selleri og go’ sovs

Pinot Noir Chemin de Pierres 2013

Nøddekage med ananas, mørk rom og flødeis

Pinot Gris Letzenberg 2011

Prisen er fastlagt til kr. 995,00 per kuvert

Tilmeldingen er åben og foregår til Helge hos Compagniet på tel. 23 43 67 89 eller per e-mail: helge@compagniet.dk