Tom

I alt: 0,00 kr.

Compagniet

Go' vin – en smagssag

Castillo de Monte La Reina, Toro

Castillo de Monte La Reina ligger tæt på byen Zamora i den helt vestlige del af Duero dalen, meget tæt på Portugal, hvor det gamle slot flittigt benyttes til at afholde events som runde fødselsdage, bryllupper, osv.

Castillo de Monte La Reina blev etableret i 2004 og er således et ret ungt vinhus og den moderne vin-installation, som ses på billedet blev tegnet af den berømte arkitekt Jesús Juárez.

 

Familien Inaraja købte i 2004 Castillo de Monte La Reina, som nærmest lå som en ruin, og i standsatte fuldstændigt slottet, samtidigt med at man byggede det meget modernede vineri, med virkelig gode produktions faciliteter. I dag er det Carolina Inaraja der styrer og leder Monte La Reina på allerbedste vis.

Vinområdet her hedder Toro og Familien Inaraja dyrker grønne verdejo druer på næsten 125 hektar og røde tempranillo druer på 225 hektar, hvilket jo vil sige at det er en ret stor producent i forhold til de fleste jeg arbejder med…

Jeg har valgt at arbejde med syv vine fra deres top-serie: Verdejo, Joven, Roble, Crianza, Cuvée Privée, Vendemia Seleccionada, Cuvée Inaraja.