Fast fragtpris 250 kr. og gratis levering ved køb over 2.500 kr.



En eventyrlig aften med Mikkel Maarbjerg og Den gamle Vinhandler.

Opslået af Helge Sidor den

For tredie gang afholder jeg "En eventyrlig aften...", som er den ypperste type af arrangement, som Compagniet arrangerer.

Denne gang har jeg fået min gode ven og, efter min mening, en af Danmarks allerbedste kokke, Mikkel Maarbjerg til at lave menuen.

Vi har fastlagt datoen til lørdag den 25. september 2021 kl. 18.00 i Kirk+Maarbjergs Studio i Haderslevgade 26 på Vesterbro.

Jeg har bedt en række af mine vinmagere og gode venner om at gå dybt i deres private kældre, for at finde noget af det allerbedste, som vi kan præstere.

Og således er menuen og vinen kommet til at se ud:

 

Menu & vine

Køkken Snacks

Millésime 1996 Extra Brut (dégorgé juillet 2021) Champagne Grand Cru ● Champagne Barnaut i Bouzy 

Norsk kammusling med jordskok og kaviar

Chablis 1er Cru Fourchaume 2014 Magnum ● Domaine Alain Geoffroy i Beines.

Grillet hummer med græskar og hummersky med et snert af vanille

Riesling Altengarten Vendanges Tardives 2009 Magnum ● Domaine Mann i Eguisheim

Torsk med syltede hvide asparges og smørret sauce

Fosso Cancelli Pecorino Colline Pescaresi 2016 Chiara Ciavolich i Abruzzo

Kalvebrissel med trøffel og kartoffel

Morey-Saint-Denis 1er Cru Cuvée Éline 2009 ● Domaine Marchand Frères i Gevrey-Chambertin

Stegt vagtel med morkler og oxideret sauce

Savagnin 2013 (7 ans sous voile) ● Caveau de Bacchus (AVIET) i Arbois

Côtes de Boeuf Txogitxu Premium med tvungen salat af unge rødder

Cerviolo Rosso 2005 Jeroboam (5 liter) ● San Fabiano Calcinaia i Toscana

Lagret Gruyère med figner fra haven

Rivesaltes Tuilé 1995 ● Vin Doux Naturel ● Domaine La Casenove i Roussillon

Æble og vanille

Gewurztraminer Eichberg Grand Cru Quintessence 2010 SGN ● Domaine Mann i Eguisheim

Kuvertpris kr. 3.495,00

Tilmelding til Helge på tel. 23 43 67 89 eller per e-mail: helge@compagniet.dk

Meget begrænset antal pladser...