Fast fragtpris 500 kr. og gratis levering ved køb over 3.500 kr.



Om Compagniet

Historien

I 1998 etablerede jeg vinimportfirmaet Fransk Dansk Kompagni med det formål, at importere franske kvalitetsvine fra entusiastiske, mindre vinmagere.

Min baggrund for denne etablering var en mere end tyveårig karriere i fødevareindustrien, herunder 9 år som udstationeret på det franske marked.

Efter en hård opstart, begyndte udviklingen at tage fart omkring 2000 og i starten af 2004 blev Flemming Deichmann medindehaver af virksomheden, som samtidig skiftede navn til Compagniet af 2004 ApS. Herudover begyndte vi, at importere italienske vine, som er et af Flemming’s absolutte kompetenceområder, senere er også vine af spansk oprindelse kommet i sortimentet.

I januar 2004 fik jeg tildelt den franske orden: Chevalier de l'Ordre du Merite Agricole af den franske landbrugsminister Hervé GAYMARD. Ordenen, der i daglig tale kaldes 'le poireau', tildeles for ekseptionel indsats ifbm. afsætningen af franske landbrugsprodukter. Jeg modtog medaljen med stolthed.

I december 2009 startede jeg, sammen med mine gode venner, kokken Jens Vestergaard Jensen & sommelier'en Dan Rauhe Christensen, Restaurant Mêlée på Frederiksberg, og sammen drev vi Mêlée i 3½ år med stor succes. I april 2013 solgte Jens og jeg vores andele til Rasmus Oubæk. Årene med Mêlée har givet mig gode og brugbare erfaringer omkring restaurantdrift. 

Per den 1. januar 2014 overtog jeg Flemmings andel af Compagniet, og blev således igen eneejer af virksomheden.

Siden 2014 har Compagniet udviklet sig positivt med pæne vækstrater. Covid-19 har selvfølgelig påvirket den positive trend og 2020 blev et år hvor nytænkning blev nødvendigt.

Compagniet sælger i segmenterne, HORECA, BtB og BtC. 

Compagniets forretningsfilosofi beskrives bedst ved flg. tre nøgleværdier:

  • Vin for alle pengene
  • Tætte relationer
  • Entusiasme

Disse værdier gennemsyrer alt hvad jeg foretager mig i Compagniet.

Compagniet arbejder tæt sammen med en række gastronomiske restauranter, hvor du også kan smage vores vine.

Compagniet arrangerer en lang række events i løbet af året, Gastronomi i Tipi'en, Vinbondemiddage, Julehyggeaftener, Eventyrlige aftener, Nytårskur, osv.

Hvis du er tilmeldt nyhedsbrevet er det her du altid kan læse om disse events først!

Tak fordi du læste med...